Post by apcratarjiotrip on Mar 5, 2022 12:05:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Archery Battle 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Archery Battle 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ korlátlan arany kódok ▞▞▞
▞▞▞ Archery Battle 3D 2022 version ▞▞▞
Archery Battle 3D Sports dcs
Botok, botok és botok. Tele hamis profilokkal. Még a ligák sem igazak. Különböző emberekhez különböző neveket jelenít meg. A legtöbb játék erősen forgatókönyvezett, és nagyon nehéz még feljebb lépni a kezdeti szakaszban. Teljesen értéktelen
Eltávolítás. Klasszikus módban hét játékot egymás után játszani fárasztó. Miért nem kínálsz választási lehetőséget vagy alternatívát?
A frissítések megölték számomra. El kellett távolítani/újratelepíteni. Nevetséges!
Nem bírod a játékszabályok véletlenszerű kiválasztását, számolj fel/3-ból a legjobb.
Ez egy jó játék, de a lemaradás nem ebből a világból, azt jelenti, hogy ezt a játékot a leginkább lemaradt játéknak fogom ítélni, szó szerint élveztem, de ez a lemaradás miatt a tapasztalatom romlott
Jó íjászat mechanika, de tetves játék. Csak offline akartam játszani, de néhány céllövészet után frissítenem kell. Dehogy. Nem esély. Úgy tűnik, hogy a játékot "véletlen" vásárlásokra tervezték. Árnyas fejlesztő. A játékot minden áron el kell kerülni.
Jó játék a kikapcsolódáshoz és eltölteni egy kis időt. Nagyon furcsa módja van a pontszámtartásnak. Nem szerez minden alkalommal egyformán pontot. Azt hiszem, ez azért van, mert célja, hogy megakadályozza a fejlődést, így több pénzt fog költeni. Még mindig szórakoztató játszani.
Jó játék, és nem is tartalmaz sok reklámot, de 3 csillagot adtam, mert offline szinten ha betartjuk, mindig megy valahova, amikor jön, így ha az egyik oldalra jelentkezünk, akkor a másik oldalra megy. kérem oldja meg ezt a problémát, nagyon jó lesz
Azok a játékok, amelyeknek vagy döntetlennel kell végződniük, vagy egészen addig folytatódniuk kell, amíg nincs egyértelmű nyertes (például két ember, aki egy időben teljesíti ugyanazt a sort a bingóban ugyanazzal a nyíllal, vagy két ember ugyanazt a találatot éri el 1v1-ben), úgy tűnik, hogy véletlenszerűen választanak. nyertesek.
Nagyon jó játék, nagyon szeretem
FIGYELEM! NE KÖLTÖLJ $ Az 5 csillagos csillagos értékelést 1 csillagra csökkentem, mert 1-et kell kapniuk. Csillagot vesztettek, mert hazudtak a hibajavításokról, egy csillagot veszítettek, mert nem kerestek vissza, hamis hirdetés miatt veszítették el a csillagot és egy csillagot vesztettek a játékban szereplő összes botokért, és egy csillagot azért, mert nem mindig adták meg a pörgetések jutalmát az érmék mellett. A legrosszabb az, hogy megfosztanak valódi képességeinktől. Isten utálja az igazságtalan mérlegeket, és te magad is rájössz
Archery Battle 3D Sports dkx
Az 1. feletti bingó szintek hamisításra kerülnek. Szinte minden egyes lap megfelel az ellenfelemnek, szó szerint az a kérdés, hogy aki előbb megy, az nyer. Az ellenszenves.
Most kaptam meg, és csak meg akartam csókolni a telefonomat, imádom ezt a játékot, majd HIRDETÉSMENTESEN Nem hiszem, hogy bárki is gyűlölheti ezt. Öt telitalálat kaptam egymás után!- Most, hogy belegondolok, ez a játék túl könnyű. Kezdő vagyok, ezt át kell gondolnom
Szuper jól megy, és szuper szórakoztató is emberek csatlakoztak a csapatodhoz, a másik csapaton lesz a sor
Ez a játék nagyon egyszerű, és ha meg akarsz tanulni lőni, és jó célzást akarsz elérni, akkor ezt a játékot érdemes elkezdened játszani, szóval győződjön meg róla, hogy megszerezte, mert másokkal is szembenézhet, és kombinációt alkothat. szórakozás azoknak a kisgyerekeknek, akik szeretnének vadászni, de jelenleg nem tudnak menni, mert túl kicsik, csak vegyétek meg nekik ezt a játékot, és mondjátok, hogy próbálja meg megcélozni a középsőt, és adjon nevet a köröknek, és ez egy jó módja annak, hogy nyerj és szerezz díjakat a családodban, hát szerezd meg.
Nem szeretném az időmet vesztegetni és elveszíteni a játékot szerverproblémák miatt...eltávolítás...
Jó játék, de mindig nyernek hackerek vagy botok, akik időkérés után kapnak 10-et, ezért elvesztettem 5000-et, ha nincs türelmed
Nem rossz . Jó játék. Kapcsolatba léphetünk az arckönyvvel. Multiplayer Nem jutottam el ide. Idegenek játékot biztosítanak. Ha létrejön a baráti kör...akkor .. ok rendben. Nem elégít ki
Ez a játék akkor gyanús, ha különböző helyeken játszol valakivel, aki 4 különböző névvel, de ugyanolyan képzettséggel rendelkezik, és ha magasabb értékű játékokat játszol, és csak azért veszítesz el egy játékot, hogy ugyanazt a srácot, de más néven játszd. 5 különböző nevet láttam egy srácon. Ma este játszottam egy sráccal, 5 különböző névvel egymás után, 100 000-rel minden meccsen, mondd el, milyen esélyem van arra, hogy előrébb jussak. Képernyőfelvételt készítettem, bárcsak közzétehetném őket.
A szél nem reagál jól....
Nagyon szórakoztató íjász játék! Nem túl nehéz, nem túl könnyű. Különösen szeretem a rush módot, ami igazán megmutatja, milyen jól lősz.. legalábbis online alkalmazásban! 😉
Csak nézze meg a rangsorokat a játékban. Olyan játékosokat láthat, akik alig játszottak, és 60% alattiak a lista élén. Úgy néz ki, mint egy csalás, több bot van.
FPse for Android devices Gündelik rrgs
nagyon jó
Imádok íjat lőni, 4 db van belőle. Field & Animal versenyeken szoktam részt venni. 89 trófeám van, amit megnyertem, nagyon szeretem a teljes méretű állatcélokat, a Bucks & Doe-t, az életnagyságot, a specialitás a nagy BEAR célokat. Amúgy szerintem érted a lényeget, szeretem a szarvasvadászatot és a pulykat.
Jó lehet, de komolyan hibás, és van egy Samsung s20 plus-om! Nem sima és szünetek.
Nagyszerű játék. A hirdetések csak akkor játszhatók le, ha kéred őket, dupla pontért cserébe stb. Nincsenek meglepő hirdetések! A fizika remek. Szórakoztató egy gyors körhöz, vagy több egymás utáni körhöz. Nagyon élvezem a Bingo kihívást.
A játék egy rip-off, amely nem mindig azt adja, amit vásárol.Többször próbálkoztam ennek kijavításával, és figyelmen kívül hagyták
Szórakoztató játék, néhány dollár előleg segít megalapozni, nem kell annyit költenie, amennyit halad.
Jó tapasztalat, de van egy hiba, ami azt jelzi, hogy az ellenfelek kifordulnak, majd lejár az idő. De valójában rajtad volt a sor
Archery Battle 3D Sports dkx
Izgatott voltam, hogy játszhattam ezzel a játékkal, de a bingójátékok túl messze vannak ahhoz, hogy lássam a számot, amire lősz, és amikor rohansz, és nyersz, akkor átadja a másik játékosnak, szóval dühöngök ezen a játékon, törlöm, és keresek egy másikat a letöltéshez.
Szórakoztató játék volt, amíg túlságosan világossá nem vált, hogy a fejlesztők módosítják a játékot az esélyeken, abban a reményben, hogy valódi pénzt fog költeni a versenyképesség érdekében. Csak egy újabb pénzcsalogató játék.
Ez a játék szuperül összerakott. Mindig a bot felhasználó lép játékba és ellopja a játékot. Ne játssza le a bot felhasználókat. Undorító fejlődő csapat.
Tisztességes játék, de reklámok mindenhol.
Eltávolítva. Folyamatosan lejár, mert a szerver nem érhető el. Teljesen mindegy, hogy wifin vagyok-e vagy sem.
Szeretem ezt a játékot, de a nyilakat gyémántokkal kell megvennünk, és nem kapunk korán több gyémántot
Ez a játék egy nagyon jó játék lehetünk, ha nem lennének az időszakos játékszerver meghibásodások, ami alapból a "NYEREMÉT" vagy plusz pontokat adja ellenfeleinek. BIZONYOS JÁTÉKOSOK LÉPŐT KAPNAK A NYERÉSRE. HOL VAN A VERSENY ABBAN A FEJLESZTŐKBEN! Ne irányítsd a játék kimenetelét. Szeretitek a fiatalkorúakat elkényeztetni! 2019-12-13