Post by apcratarjiotrip on Mar 5, 2022 12:08:15 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blades of Brim ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blades of Brim IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçılar pulu səhv salır ▞▞▞
▞▞▞ Blades of Brim 2022 version ▞▞▞
Bu super oyundur, amma nə vaxt ev heyvanları alacağımı bilmirəm
Bu, həqiqətən yaxşı oyundur, lakin mənim səviyyəm və personajlarım sıfırlandı və mən yenidən oynamaq fikrində deyiləm, çünki indiyə qədər əldə etmişəm, əgər birtəhər özüm düzəldəcəksə, oyunu siləcəyəm.
Bu oyunu çox bəyənirəm, amma təəssüf ki, ciddi bir səhvi var... Hər dəfə öz qabiliyyətlərimi maksimum dərəcədə artırdığımda bacarıq səviyyəsi azalır. Və bütün qızıllarım havada yox olur.... Zəhmət olmasa, bu səhvi düzəldin... Mən artıq 4*64 qızıl sikkə itirmişəm.
Son yeniləmə çılğındır, niyə dünyada bunu edərdin. Mən də bütün irəliləyişlərimi itirmişəm. O zaman Facebook-a qoşulmağın nə faydası var idi? Mən irəliləyişimi geri istəyirəm, onu əldə etmək variantını mənə göstər. Düzünü desəm, bu mənim ən sevimli oyunlarımdan biri idi. Lakin son yeniləmə hər şeyi, sözün əsl mənasında, Sybo Games-ə olan inamı da məhv etdi. Mən buna cavab istəyirəm. Zəhmət olmasa dəstək ilə əlaqə saxlamağı xahiş etməyin, onda bu tənqidi rəylərin nə faydası var?
ÇOX asılılıq! Bu oyun həqiqətən yaxşıdır. Bu, bir qədər metro 🚉 sörfçülərinə 🏄(yaradıcıların səbəbi) bənzəyir, çünki bu oyun əyləncənin tamamilə yeni səviyyəsidir. Personajlar, ev heyvanları və silahlar 🔫. HEYRƏT! VAY. Oynamaq üçün daha çox çakter olsa yaxşı olardı. Bu möhtəşəm oyundan başqa. Möhtəşəm vizuallar.
Bu oyun zəhmli yaxşı qrafikadır və oynamaq asandır, ona görə də sizə 5 ulduz vermişəm, lakin onun yenilənməsi lazımdır.
Blades of Brim gözəl oyundur, lakin mən onların Thunder Lord qılıncının Shard-ı yenidən işləyəcəyini görmək istərdim. Düşmənləri iflic etmək əvəzinə, dərhal onları öldürməyə icazə verin. Siz hələ də bu düşmənlərə zərər verə bilərsiniz, bununla da məqsədi məğlub edə bilərsiniz. Onlar həmçinin portal tapşırıqlarındakı Balonlar kimi oyun problemlərinə nəzər salsınlar. Çox vaxt bir şara hücum etmək üçün hərəkət etsəm belə, oyun cavab vermir və sonradan ölürəm. Bu, həqiqətən, bezdiricidir.
Mən çox məyus oldum, SYBO bu oyunla daha yaxşısını edə bilər! Hadi, siz Subway Surfers yaratdınız və indi bu oyunu. Bizə daha çox personaj və hadisələr və gündəlik problemlər lazımdır. Tədbir üçün böyük hadisələrə və personajlara, ev heyvanlarına və silahlara ehtiyacımız var. Zəhmət olmasa düzəldin🙏
Hər dəfə bu oyunu yenidən quraşdıranda başlanğıcdan geri qayıdıram. Əvvəlki məlumatlarımı yükləməyəcək.
Blades of Brim Acțiune kvy
Mən oyunu bəyənirəm, lakin onların yeni dərisi, personajları, qılıncları və başqa şeyləri kimi bir yeniləməsi yoxdur😭😭onu yeniləyərsiniz zəhmət olmasa🙇🙇
Mən Facebook-a qoşula bilmirəm və bulud yaddaşımı geri ala bilmirəm
Ən azından əvvəlki saxladığım oyun saxlandı. Onlar problemi həll etməzdən əvvəl əvvəlki oyunumu itirməyim çox xoşagəlməz haldır. Amma indi növbəti yeniləməni gözləyə bilmirəm. Ümid edirəm ki, tezliklə portal/missiyalardan birində təsadüfi olaraq patronla mübarizə aparacağıq. Yaxşı işləməyə davam edin, mən yenə sizin üçün köklənirəm 👌
Ən son yeniləmə səhv idi.
Ən yaxşı fəaliyyət oyunu! Bir dəfə oynamağa başlasam, onu dayandıra bilmirəm! Bu oyun gələcək yeniləmələrə sahib olacaqsa, yeni portallar, yeni qəhrəman, yeni ev heyvanları, yeni yaramazlar və qeybətin başçısı ilə mübarizə apara biləcəyimiz səviyyəyə sahib olmağı tövsiyə edirəm. bu oyun çox asılılıq yaradır, çox gözəldir. Mən bu oyunu metro sörfündən çox sevirəm👏💝💝💝💝
Fruit Ninja 2 - gioco d'azione Azione moan
Sandıq qazanmağın bəzi yeni yollarını verə bilərsiniz. Oyunda çox bahadır.
Onlar (Afrika) seçmək üçün çox az simvoldur və onları əlavə etmək daha çox insanı tətbiqin satın alınmasına xərcləməyə sövq edər. Başqa bir odur ki, bu, əla oyundur, ümid edirəm dediklərimi ürəkdən qəbul edirsiniz və bunu dəyişdirir/əlavə edirsiniz.....4/5
Beləliklə, bu, həqiqətən yaxşı bir oyundur, cəsarətlə deyirəm ki, onu metroda sörfçülərə üstünlük verərdim, lakin bir ildən artıqdır ki, yenilənməyib. Bu oyun hələ də çox potensiala malikdir, zəhmət olmasa oyunu yeniləyin, çünki mən onu çox oynayırdım və nəhayət qayıdanda onun bir il ərzində yenilənmədiyini görüb kədərləndim.
Bu, yaxşı oyun idi, lakin epik sandıq kimi böyük nailiyyətlər üçün mənfi cəhətləri toplayanda və sonra sizə zireh və ya digər əhəmiyyətsiz bir şey verəndə məyus oldum.
Blades of Brim Hərəkət dqvp
Qaçış başladığınız zaman ekranda görünən bütün məzmunlar, məsələn, qaçışın başlanğıcı, hesabınız, gücləndirmə müddəti, hamısı yox oldu. Siz qaçışı bitirdikdə ekran tamamilə qara olur və siz oyunu yenidən başlatmalısınız.
Hey, sadəcə demək istəyirəm ki, mən 2 ildir bu işdəyəm və nailiyyətlərim diqqətəlayiqdir. Əvvəlki telefonumu sındırdım, ona görə də yenisinə keçdim, sonra quraşdırdım, daxil oldum, fb-imə daxil oldum və BOOM heç bir nəticə vermədi! Yenidən sıfırdan başlamalıyam. Aylarla iş heç bir şey kimi uçub getdi. Necə ola bilər? Mən, şübhəsiz ki, oyunu saxladım, lakin başqa cihazda daxil olduqda, çox gülünc bir şəkildə məyus oldum ki, mən az qala niyə bu oyunu oynadığımı soruşmağa başladım.
Bu oyunu bəyənirəm... Amma 4-cü fəsil yenilənmir... Zəhmət olmasa, 4-cü fəsil yeniləməsinə gəlin...
Mənim xilas edilmiş tərəqqimə nə oldu, bu, metroda sörf kimidir, mən saxladığım tərəqqimi yenidən itirdim və nə üçün saxlanmış irəliləyişi düzəltdiyinizi deyir. İndi düzəldin
Blades of Brim Action fxc
oyunun özü əladır.. RPG elementlərinin birləşməsinə malik unikal sonsuz qaçışçı. İşin mənfi tərəfi odur ki, hər dəfə reklamlara baxmağa cəhd edəndə donur. Və qəzaya uğradı. zəhmət olmasa bunu düzəldin və söz verirəm ki, sizə 5 ulduz verəcəyəm
Əgər Subway Surfers-i bəyəndinizsə, bunu bəyənəcəksiniz, bu, sadəcə fantaziya ilə eyni şeydir. Əyləncəli və sələfi kimi asılılıq yaradır.
Əvvəllər bu oyunu sevirdim, lakin son yeniləmə onu pozdu. Çox tez sürətləndirir. Yaxşı bir qaçışda 6+ çətinlik səviyyəsinə çatmazdan əvvəl, indi o qədər sürətlə hərəkət etməzdən əvvəl yalnız 2-3-ə çata bilirəm ki, siz qızıl, mahiyyət, gücləndiricilər, rünlər, düşmənlər, hətta sağ qalmaq üçün vacib olan uçuş gücləndiriciləri də keçə bilərsiniz. portallar. Bu, həqiqətən də əyləncəni aradan qaldırır, üstəlik mən yeniləmədə guya yeni tapşırıqlardan heç bir əlamət görmürəm. Həmçinin, başqalarının qeyd etdiyi kimi, birdən biz dublikat maddələr üçün əhəmiyyətli dərəcədə az mahiyyət əldə edirik.
bu yaxşı oyun idi, amma oyun hesabımı başqa telefona köçürə bilmirəm, hesabı öz fb səhifəmlə əlaqələndirmişəm, lakin o, yeni telefonuma yüklənmir, oyunu oynamağa davam etmək üçün mənə kömək etmək ümidi ilə EDIT( 7/26/19): Mən müştəri dəstəyinizə e-poçt göndərdim, cavabınızı gözləyirəm
Onu yükləməkdən belə narahat olmayın, bir müddət sonra darıxdırıcı olur və oflayn rejimdə çox ləngiyir 😒 onlar eyni tərtibatçılardan gələ bilər, lakin metroda sörfçülər daha yaxşı idarəetmə vasitələrinə sahibdirlər, lakin yenə də eyni tərtibatçılardan ola bilər, lakin Subway Surfers. bu ucuz zibildən daha yaxşı seçimdir)
Möhtəşəm gane, amma bunu necə təsvir etmək olar, mən bunu oynadım və məndə 10000 qızıl sikkə və 3 simvol və 13 sward var idi və mən oynamağı dayandırdım və proqramı açanda cəmi 3690 qızıl var idi və mənim yalnız 1 xarakterim var idi və mənim səviyyəm cəmi 5 yaşım var idi. Kimsə mənə desin ki, siz həqiqətən də metroda sörfçülər yaratmısınız, çünki mənim şübhəm var
ən son versiyanı yenilədikdən sonra oyunun içərisində bütün hesab, ürək və digər ekranlar da yox olur. Və oyun bitdikdən sonra qara ekranda ilişib qalacaq..
❤👍👍👍💛əla.
5 ulduz olardı, amma sinə toplamaq və açmaq kimi səs metroda sörfçülərin səsi ilə eynidir, buna görə də qeyri-kreativ və mülayimdir, lakin oyunda musiqi yaxşıdır və ümumiyyətlə bu cür oyundan düşündüyünüz qədər təkrarlayıcı deyil. tövsiyə. yaxşı iş tərtibatçıları.
Eladi
Heyrətamiz, lakin Game Subway Surf ilə eyni UI
Bu, əla oyundur, lakin mən köhnə tərəqqimi bərpa edə bilmirəm. Mən facebooka yenidən qoşulduqda onu bərpa edirəm yoxsa onun üzərinə yazır? Çox güman ki, belə olsa, oyunu buraxardım.
Bir müddət oynamadım, sonra telefonu dəyişdim, sonra yenidən facebook-a keçid edəndə irəliləyişim getdi. Zəhmət olmasa bunu düzəldin. Keçmişdə bu oyunu oynamaqdan həzz alırdım. Mənim irəliləyişim əldə edildikdə yenidən 5 ulduz verəcək.
Ən yaxşı oyun bir neçə gün əvvəldir və sizin üçün çalışırıq
Redaktə: əla oyun, lakin siz hər dəfə reklamlara baxaraq ikiqat/üçqat mükafat qazanmağı seçdiyiniz zaman qəzaya uğrayır. Oyunda irəliləyiş o qədər yavaş olur ki, yenidən başlamaq məcburiyyətində qalmağınız çox zəhlətökəndir. Bunu düzəltmək üçün bir yol tapa bilsələr, 5 ulduza baxış qaytarılacaq, çünki bu, ümumilikdə parlaq bir oyundur.
Oyun çox əyləncəlidir, lakin nədənsə İnternetə qoşulduğumu tanımır (Gündəlik tapşırıqlar İnternetə qoşulmaq üçün deyir) və mən Facebook-a qoşula bilmirəm. Məndə sadəcə əlaqəni kəsmək üçün düymə var, lakin indiyə qədər heç vaxt qoşulmadım. Telefonum kömək edərsə, XiaoMi Poco X3-dir.
Zəhmət olmasa yeni versiyanı yeniləyin, bu oyun daha yaxşı, lakin yeni versiya lazımdır..!
Bu, olduqca yaxşıdır, lakin zəhmət olmasa, thinderlord qırıqlığı ilə bağlı səhvi düzəldə bilərsiniz, çünki döyüş tələsikliyi mənim öldürüldüyüm düşmənləri aktivləşdirdikdə, geri qayıtmağa davam edir ... Döyüş hücumu ilə bütün ildırım qılıncları bu səhvdədir..!! Və hər hansı bir yeniləmə gələcək? təşəkkürlər!! Bu düzəldilibsə, 5 ulduz verəcəm!
Blades of Brim Action axab
Oynamağı dayandırmağımın səbəbi, oyun mexanikasının düzgün işləmədiyi üçün 9/10 dəfə özümü canını itirdiyimi və ya qaçdığımı tapmağımdır. Xarakter hücum əvəzinə kənara çəkilirdi. Atlama hücumu tanınmayacaq. Yuxarı sürüşdürüb uçurumdan sola qaçardım. Mən başa düşdüm ki, geri atılan, yöndəmsiz mövqelərə düşən düşmənlərlə çoxlu tarazlıq problemləri var ki, bu da zərər görmədən onları əldə etməyi çətinləşdirir və bəzən qeyri-mümkün edir. Yaxşı oyun, dəhşətli oyun.
Əla ouyundu 😘😘😘
"Enerji" məhdudiyyəti yoxdur, mən istədiyim vaxt oynaya bilərəm və ölmək üçün öz cəzam əvvəldən başlayır və potensial olaraq yüksək balımı itirməkdir. BU belə olmalıdır. Səviyyəli tapşırıqlar müxtəlifdir, asan və kiçikdir, ona görə də onların bir dəstəsini bir qaçışda tamamlamaq sizi mükafatlandırır. Həmişə oyuna alışdığınız zaman əlavə edilmiş mükəmməl templi funksiyalarla oyunu oynamaq üçün yeni yollar tapın. Mənim yeganə problemim miss pressdir. Mən sağa sürüşdürə bilərəm və qeydiyyatdan keçməyib. F2P hiss edir. Asan Yükləmə. ⭐⭐⭐⭐⭐
Oyun yaxşıdır! Bəzi təkliflər bunlardır: 1.) Aylıq və ya hər iki (2) ayda fərqli mövzulara sahib olun (Nümunələr: Qoblinlər, Trollar, Zombilər, Skeletlər, Orklar və ya hər hansı) 2.) Hər bir qəhrəmanın istifadə etməsinə icazə verin. digər personajların zirehləri gördükləri və ya uyğun göründükləri kimi (Bu, Arikə Atlasın zirehlərindən istifadə etməyə və bir qədər Aquaman kimi görünməyə imkan verir) 3.) Zəhər zərbəsi üçün başqa fikirlər varmı? 4.) Bacarıqlar üçün klikləmək əvəzinə, niyə avtomatik atəş açmırsınız?
Qrafika və başqa şeylər yaxşıdır, lakin oyun tərəqqisini saxlamaq cəhənnəmə çevrildi, 20-ci səviyyədən sonra tərəqqinizi saxlaya bilməzsiniz